5 motive pentru care ar trebui să iubești primăvara

Fiecare avem un anotimp preferat. Mie îmi plac toate pentru că știu că fiecare își are rostul său. De ce să mă plâng că toamna plouă sau să mă mire faptul că iarna ninge? (așa cum se miră la tv :) De ce să mă întristez la gândul că au trecut sărbătorile de iarnă când știu că urmează să mănânc cea mai bună ceapă verde? Iată 5 motive pentru care ar trebui să iubești primăvara:

flori

Primăvara e despre flori

Personal, nu îmi place să primesc flori. Consider că odată ce le rupi să le faci buchet, devin muribunde. Alta e povestea când le admiri într-o grădină, pe un câmp sau într-un ghiveci frumos decorat.

energie

Îți recapeți energia

Poate la început te apucă astenia, dar trece și vei avea mai multă energie decât în sezonul rece. În plus, băile de soare îți vor readuce în organism doza optimă de vitamina D. Da! pierzi multă vitamina D în timpul iernii.

salata

Miroase frumos

Primăvara are un miros proaspăt. Înfloresc toate și apar primele legume. O salată de primăvară, savurată în bătaia razelor de soare nu poate să nu te facă fericit.

Sarbatori

Sărbătorile specifice primăvarii

Perioada în care primim mărțișoare sau dăruim cadouri nu poate să nu ne bucure. Apoi vine Paștele, una dintre cele mai frumoase sărbători pentru mine. Îmi place starea interioară pe care o am când merg la slujba de Înviere. Apoi ziua se petrece alături de cei dragi, cu mâncare bună și plimbări îndelungate.

apus

Se întunecă mai târziu

Asta înseamnă că pleci pe lumină de la birou. Si sunt sigură că te bucuri :)