Care-i treaba cu AORO?

Atunci când vrei să îți cumperi un parfum ai de unde alege! Magazinele online devin din ce în ce mai populare, însă sunt destui cumpărători care preferă magazinele fizice pe motiv că nu au încredere în produsele pe care nu le pot vedea.

Am fost sceptică mult timp în privința cumpărăturilor online în general și mi-a luat ceva să îmi fac curaj să plasez comenzi. După prima achiziție de pe net, viața mea s-a schimbat pentru că detest să merg la mall. Cât despre parfumurile de pe aoro știm că părerile sunt împărțite, iar eu încerc să mă așez la mijloc deși cred că o să se înțeleagă altceva.

Experiența mea cu magazinul online Aoro a fost una plăcută...până acum. Am cumpărat 5-6 parfumuri de la ei și ceva cosmetice și totul a fost în regulă. Parfumurile rezistă bine, primul face 4 ani în decembrie, nu și-a pierdut din miros și nici nu pute a spirt. Cât despre testere, acolo, într-adevăr, am primit 2 care miroseau tare a spirt. Le-am păstrat și după 2 ani mirosul înțepător s-a accentuat. Mamei îi cumpăr în fiecare an Dolce G. Light Blue și mirosul persită toată ziua. Pe soț CK Eternity nu îl ține nici măcar 4 ore.

Legenda spune că la prima comandă primești parfum (produs, ruj, fard, etc) original iar la următoarele primești un falsuri. Mă întreb, însă, cum câștigă ei din asta, pentru că e o mare bătaie de cap să faci asemenea măgării. Având în vedere că posibilele replici sunt identice cu cele originale, ingredientele, ambalajul, designul, producția, fabrica, toate costă. În plus, e imposibil să faci atât de multe produse. Gândește-te că pentru un Dior, de exemplu, plătești numele de trei ori mai mult, în comparație cu un Adidas.  De asta este și diferența de preț. La fel și cu produsele de pe Aoro în comparație cu produsele din Sephora. Cei din Sephora plătesc taxe mari, chirii mari, adaosul comercial este mai mare, de aceea și prețurile parfumurilor/ cosmeticelor sunt mai ridicate. Ceilalți au un depozit în care țin marfa și cam atât. Nu au magazine de prezentare, prin urmare nu au atât de multe cheltuieli.

O altă dilemă pe care am observat-o în multe comentarii era legată de mirosul diferit pe care îl simțeau la parfumul cumpărat de pe acest site în comparație cu ce testaseră ei prin parfumeriile din mall. Hai să îți spun despre pățania mea. Am intrat cu mama într-o parfumerie din asta și a testat un parfum de care s-a îndrăgostit pe loc. Am hotărât ca înainte să îl luăm, să mergem să ne plimbăm, pentru a vedea cum se comportă pe piele mai multe ore. Ne-am întors seara hotărâte să îl luăm pentru că mirosea din ce în ce mai divin, prin urmare, era un parfum rezistent. A doua zi încă îl mai simțea pe piele, deși făcuse duș. A treia zi a desfăcut parfumul cumpărat și s-a dat cu el. Din prima și-a dat seama că nu mai mirosea atât de intens iar când a constatat că mirosul a dispărut după 2 ore nu îi venea să creadă. Asta mi-a amintit de o altă experiență cu o mascara scumpă care nu se compara sub nici o formă cu ce testasem sau cu o renumită ojă care nu rezista nici 2 zile.

Revenind la parfumuri, este importantă și data fabricației deși știu că un parfum expiră la 5 ani DUPĂ DESCHIDERE. Este important și PH-ul pielii și locul de depozitare și temperatura. Nu știu ce cocluzie să trag referitoare la Aoro. Citisem undeva că au fost dați în judecată, dar pentru că sunt înregistrați în Cehia, nu în RO, nu are nimeni ce să le facă.

Deci, care-i treaba cu Aoro? vând falsuri? vând produse expirate? suntem paranoici? Tu ai comandat vreodată de la ei? Care a fost experiența ta? Eu vreau să mai dau o comandă dar mă țin pe loc părerile negative care sunt din ce în ce mai multe.