Toate necazurile apar sâmbătă seara

În weekend este momentul oportun să apară tot felul de probleme. Fie se strică centrala sâmbătă noaptea când afară este ger și nu ai altă sursă de încălzire, fie te inundă vecinii sau se sparge o țeavă, fie începe să te doară măseaua de îți vine să urli și asa mai departe. Nu știu la tine cum stă treaba, dar la mine în weekend au aparut aproape toate necazurile.

Știu că în viață problemele nu se pot evita, însă își găsesc cele mai nepotrivite momente să îți facă o vizită. Într-o duminică m-am accidentat la genunchi și nu am putut rezolva nimic la urgențe, de a trebui să stau în pat până marți. În altă sâmbătă seara a început să îmi iasă apa din scurgerea de la baie și să inunde încăperea. Într-un alt weekend mi s-a blocat mașina de spălat cu tot cu rufele în ea.

Ce putem face în aceste situații? cred că o atitudine potrivită, pozitivă și gândul că toate problemele au o rezolvare, sunt mult mai de folos decât orice criză de nervi. Am învățat asta în timp, drept dovadă am râs cu poftă când mi-am găsit baia invadată de musculițe mici ieșite din subsolul blocului. Și nu, nu erau câteva, erau cu sutele, ca într-un film horror.

Tu cum faci față situațiilor neprevăzute?