Unde dispar șosetele?

Atenție! fenomenul dispariției șosetelor face ravagii în gospodării! Din ce în ce mai mulți oameni își pierd lunar 1.3 șosete, după calculele oamenilor de știință. Gândește-te ce înseamnă asta într-un an.

Acum ceva timp aveam foarte multe perechi de șosete, care mai de care mai colorate, mai pufoase, subțiri și groase. Erau atât de multe încât nu am observat din prima dispariția lor. Apoi am constatat că după aproape fiecare spălare rămâneam fără șosete. Am hotărât să le strâng într-o pungă, convinsă că voi găsi perechile. Am ajuns la 2 plase mari de Kaufland și nimic... M-am gândit că sunt singura în situația asta și am vrut să păstrez secretul, dar la un search pe google am constatat că este un fenomen mondial:

om 1   om 2  om 3   om4  om5  om6  om7  om8  om9  om10

No, acum oamenii de știință vin cu tot felul de explicații, cum că am avea probleme la mansardă, suntem iresponsabilisau avem probleme cu atenția.

S-a muncit și la un infografic pe tema asta care vine, totodată, cu explicația mult așteptată:

Tu ai pierdut șosete sau alte obiecte? Cristina știm că e revoltată pe dispariția cerceilor din magazinul online (foarte amuzantă povestea).